گروه گردشگری سفرهای ناز
گروه گردشگری سفرهای ناز

ما تور برگزار نمی‌کنیم؛ سفرناز برگزار می‌کنیم.

هتل‌ها و بوتیک‌ هتل‌ها

بررسی جامع هتل‌ها و بوتیک‌ هتل‌ها، معرفی امکانات، تفاوت‌ها، مزایا و نکات انتخاب بهترین گزینه برای اقامتی دلپذیر و راحت در سفرهای داخلی و خارجی با تمرکز بر تجربه‌ای شخصی و یکتا برای مسافران مختلف.
هتل پنج‌ستاره (حدیث هتل) در سمرقند افتتاح شد
اخبار نازنیوز
هتل پنج‌ستاره (حدیث هتل) در سمرقند افتتاح شد

هتل پنج‌ستاره Hadith Hotel در مجموعه امام بخاری در استان سمرقند افتتاح شده است؛ اقامتگاهی چهارطبقه با ۱۲۰ اتاق و ظرفیت پذیرش ۲۴۰ مهمان که عمدتاً برای میزبانی از زائران داخلی و خارجی این مجموعه طراحی شده است. به گزارش کمیته گردشگری جمهوری ازبکستان، افتتاح این هتل بخشی از توسعه زیرساخت‌های اقامتی پیرامون یکی از مهم‌ترین مراکز زیارتی این کشور است.

۱۷ شهریور ۱۴۰۵
بوتیک هتل فراش باشی (سرخه‌ای) در شهر زیبای تبریز
مجله گردشگری
بوتیک هتل فراش باشی (سرخه‌ای) در شهر زیبای تبریز

بوتیک هتل فراش باشی (سرخه‌ای) در شهر زیبای تبریز، یکی از جواهرات اقامتی در استان آذربایجان شرقی است که در فضایی سنتی و دلنشین، هر ساله مهمانان گرامی را به گرمی می‌پذیرد. این هتل کوچک و منحصر به فرد، با طراحی اصیل و فضایی دلپذیر، تجربه‌ای متفاوت از اقامت را برای مسافران رقم می‌زند و هر کسی را به خود جذب می‌کند.

۱۴ شهریور ۱۴۰۵
هتل مروارید در قلب شهر تبریز
مجله گردشگری
هتل مروارید در قلب شهر تبریز

هتل مروارید در قلب شهر تبریز، واقع در مرکز استان آذربایجان شرقی، قرار گرفته است و هر ساله میزبان تعداد زیادی از گردشگران است که به پایتخت تاریخی و بزرگ‌ترین شهر شمال غرب کشور سفر می‌کنند. در مورد اقامتگاه هتل مروارید با داشتن ۲۳ اتاق، امکان اقامت و پذیرش حدود ۴۰ مهمان را فراهم می‌آورد.

۱۴ شهریور ۱۴۰۵
هتل سنتی ارسی در استان آذربایجان شرقی
مجله گردشگری
هتل سنتی ارسی در استان آذربایجان شرقی

هتل سنتی ارسی در استان آذربایجان شرقی، در شهر تبریز و در منطقه ائل گلی، کوی بهارستان، کوچه سوم، پلاک 19 قرار گرفته است. این هتل زیبا و فاخر در  تیرماه سال 1399 افتتاح شده و هم‌اکنون میزبان گردشگران داخلی و توریست‌های خارجی فراوانی است. در مورد هتل هتل ارسی با معماری سنتی و بافتی بسیار دلنشین در چهار طبقه ساخته شده است و شامل پنج اتاق است که در مجموع توانایی اسکان و پذیرایی از 15 گردشگر را دارد.

۱۴ شهریور ۱۴۰۵